- A.Q RÖR & SVETS AB -

Våra Tjänster

Läs

mer

-När det gäller-

Jour & Fastigheter

Jobbar vi snabbt & effektivt

Vi förstår att problem kan uppstå när du minst förväntar dig det, och det är därför vi erbjuder en snabb och pålitlig jourtjänst för VVS-problem. Oavsett om det är en läckande kran, en avloppsstoppning mitt i natten eller något annat som kräver omedelbar uppmärksamhet, är vårt dedikerade team redo att rycka ut dygnet runt. Vi tar hand om alla typer av VVS-problem i olika typer av byggnader, från privata hem till kommersiella lokaler, för att säkerställa att din VVS är i trygga händer och att eventuella problem åtgärdas så snabbt och effektivt som möjligt.

-Din kreativitet bestämmer dina-

Renoveringar

Vi gör bara jobbet

Ge ditt hem eller kontor en helt ny look och funktionalitet med våra professionella renoveringstjänster. Vårt erfarna team tar hand om alla aspekter av din renovering, oavsett om det är ett badrum, ett kök eller hela fastigheten som behöver förnyas. Från planering och design till installation och slutlig touch-up, vi strävar efter att göra renoveringsprocessen så smidig och bekymmersfri som möjligt för dig. Oavsett om du drömmer om en modern stil, en klassisk design eller något helt unikt, kan vi förvandla din vision till verklighet och skapa en miljö som passar dina behov och stil.

-Vi tar hand om dina-

Värmepumpar

Men även mycket mer

Utforska fördelarna med energieffektiv uppvärmning och kylning med vårt sortiment av högkvalitativa värmepumpar. Vårt team erbjuder professionell installation, service och reparation av värmepumpssystem för både privatbostäder och kommersiella fastigheter. Med vår expertis och erfarenhet kan vi hjälpa dig att välja rätt värmepump för dina behov och ge dig den bästa möjliga lösningen för din komfort och energieffektivitet.

-Vi gör allt från-

Serviceavtal

Till anpassade tjänster

Få enkelhet och trygghet med våra skräddarsydda serviceavtal för ditt VVS-system. Genom att teckna ett serviceavtal med oss får du regelbunden underhåll och inspektion av din VVS-utrustning, vilket inte bara hjälper till att förebygga kostsamma reparationer utan också förlänger livslängden på din utrustning och håller den i optimalt skick året runt. Vårt engagerade team är här för att ta hand om alla dina behov.

Lyssna på våra kunder

Vi behöver inte skryta om våra prestationer – våra kunder gör det åt oss. Genom att ge dem rätt verktyg och support, låter vi deras berättelser om vårt arbete tala för sig själva. Det är deras upplevelser och feedback som verkligen visar vad vi går för.

Lär känna vårt team

Vårt team är hjärtat i vår verksamhet. Med en kombination av erfarenhet, kunskap och passion för VVS-branschen är vi redo att ta oss an dina projekt med fullt engagemang. Varje individ i vårt team är noggrant utvald för sin kompetens där vi tillsammans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar.

- Få hjälp idag -

Kontakt