- A.Q RÖR & SVETS AB -

Om Oss

Ägare & Grundare

Ali Qasim

Med en visionär inställning och passion för kvalitet grundade Ali Qasim vårt företag med en stark tro på att erbjuda överlägsna VVS-lösningar. Som ägare strävar han efter att leda sitt team mot framgång genom att ständigt driva innovation och excellens inom branschen.

Projektledare & Montör

Sven Laggar

Sven Laggar är hjärnan bakom de smidiga projekten och den erfarna handen som säkerställer att varje installation är perfekt utförd. Med sin långa erfarenhet och expertis som projektledare och montör leder han med förtroende och precision för att leverera överlägsen service.

Montör

Mujtaba Qasim

Mujtaba Qasim är en dedikerad montör som brinner för att leverera högkvalitativt arbete i varje projekt. Hans fokus på detaljer och precision garanterar att varje installation utförs med expertis och omsorg, vilket resulterar i nöjda kunder och en starkt förtroende för vårt företag.

Lärling

Hasan Qasim

Som en ung och ambitiös lärling är Hasan Qasim fast besluten att lära sig och växa inom VVS-branschen. Med en passion för sitt arbete och en stark vilja att utveckla sina färdigheter, är han ivrig att bidra till teamets framgång och bli en värdefull tillgång för företaget.

Bilder från fältet